0

E kam ber edhe une vjet, dhe punojne shume mire sado qe kisha Internet nga komshia, ia vlen. Ka nga gjithe bota kanale. Dhe super cmim. Nga java tjeter do e nis edhe une, se per momentin skam Internet!

Share
Go Top